19:15

EIS F00

Referat: Älmhults IF - EIS F00

Uppladdningen inför Älmhultsmatchen kunde varit bättre. I torsdags internmatch mot F99, lördags tuff hemmamatch mot Hovshaga, söndags tematräning och i måndags var det triathlon för en del i skolan. Det var många slitna ben och kroppar som åkte iväg mot Älmhult och osäkerheten var stor vem/vilka som kunde spela. Därför ett stort tack till de 01 och 02 som följde med och hjälpte till med avlastning !

Uppvärmningen efter ankomst till Älmhult blev lite stökig och vi var inte alls med i matchen från början och redan efter några minuter gör Älmhult 1-0 på ett billigt mål. Inledningsvis var de mer hungriga än vad vi var. Spelet jämnar dock ut sig och vi tar över mer och mer. Har flera skott och chanser som kunde resulterat i mål (bl.a stolpskott och kvitteringen kommer sedan logiskt till 1-1 som stod sig i paus.

Inledningen av andra halvlek hade lite av samma karaktär som första halvlek då Älmhult var lite piggare och de gör också 2-1. Återigen tar vi över matchen och dominerar i målchanser, bl.a med stolpskott. 2-2 kommer genom ett skott utifrån och kort därefter kommer också 3-2 vilket är avgörande för matchen. Målet var lite slumpartat men jämnar ut sig med deras 1-0 mål.

Mycket kamp och inget vidare spel, vilket var omöjligt på en mycket dålig plan där det var omöjligt att få kontroll på bollen. Vi visar dock karaktär och bra inställning genom att vända matchen två gånger och till slut ta med oss 3 poäng hem. Viktigt med inställning när spelet inte stämmer.

Nu hoppar vi över träningen på torsdag och vilar kroppar och läker skador till kommande Ljungby match (som troligen flyttas till tis 11 juni).

sön 15 sep 2013, 13:00 EIS F00 - Älmhults IF 1 - 0